Luottamusmiehet

 

 

Luottamusmiesten esittelyjä löytyy tämän sivun loppupuolelta

 

Pääluottamusmiehet

 

plm Kati Keränen / edunvalvonta, esihenkilöt, TESA ESH somatiikan poliklinikat ja PESO/LAPE neuvolat, koulu- ja opiskelijath sekä IKU kuntoutus.

puh 044 440 6061

va plm Tommi Liljeström PESO psykososiaaliset palvelut, TESA akuutti24, ensihoito ja päivystysosasto POS
puh.nro 044 440 6085
 

va plm Tanja Leppikari / PESO vammaispalvelut, työikäisten palvelut, perhe ja sos.työ ja lastensuojelu, IKU kotihoito, asumispalvelut, Siiri, IKU vuodeosastot Jalmari ja Orimattila TESA suun terveydenhuolto,
puh.nro  044 482 8611

plm Sari Paappanen Heinolan sote-palvelualueet, esh toimenpideyksiköt, hoitotyönpalvelut (hopa), somatiikan vuodeosastot (PHKS), avosairaanhoito

puh.nro 044 7978524

 Alueluottamusmiehet:


Teija Nummela / IKU/ Kuntoutus, TESA/ Hoitotyön palveluyksikkö HOPA, PHKS somatiikan vuodeosastot
puh.nro  044 4824194

Krista-Maria Vilen / TESA Akuutti 24,  Päivystysosasto POS 
puh.nro  044 440 3583

Minna Suominen / PESO lapsi- ja perhepalvelut 
puh.nro 044-4828613

Pirjo Tuomi /TESA toimenpideyksiköt, IKU kotihoito ja asumispalvelut (Lahden alue)
puh.nro 0447801569

Mia-Liisa Vainio / PESO Vammaispalvelut
puh 044 482 8614 


Sampsa Ahokas / ensihoito
puh 0440 773 118


sähköposti: etunimi.sukunimi@paijatha.fi

Olen pääluottamusmies Kati Keränen. Aktiivinen tehyläinen ja luottamusmies olen ollut yli 15 vuotta. Hirmu pitkä aika, joka on mennyt tosi nopeasti ja olen oppinut ihan valtavasti. Oma kotipesäni on lastentautien poliklinikalla reumahoitajana, siellä on aina pala sydämestäni. Edunvalvonta ja oikeudenmukaisuus ovat minulle tärkeitä. Olen sitkeä ja sinnikäs, joku on sanonut jääräpääksi ;)

 

Luonnosta, kirjoista ja musiikista saan mielenrauhaa. Pienet lastenlapset tuovat elämään paljon iloa ja vipinää ❤

Olen Teija Nummela fysioterapeutti/varahenkilö ja kuntoutuksen sekä HOPAn alueluottamusmies. Työskentelen pääasiassa Esh Aikuisten kuntoutuksen alueilla, mutta voi minut joskus tavata Jalmaristakin.

Laulan talon kuorossa ja tykkään luonnossa kävelemisestä. Kesällä puuhaan mökillä kaikenlaista. Olen 2 rakkaan lapsenlapsen mummi❤️

Hei,

Toimin alueluottamusmiehenä toista vuotta. Minulle kuuluu ensisijaisesti Lahden alueen kotihoito ja vanhusten ympärivuorokautinen asumispalvelu. Muuten olen työskennellyt 32 vuotta teho-osastolla sairaanhoitajana, nykyään yhdistymisen myötä valvontaosastoilla. Siviilielämässä olen tällä hetkellä 6 lapselle mummi. Tykkään matkustella ja ajan salliessa lueskelen sekä ratkonut ristikoita. Hyvää yhteistyötä toivoen

Pirjo Tuomi

Nimi: Ahokas Sampsa

Työskentelen ensihoitajana Päijät-Hämeen Hyvinvointialueella pelastuslaitoksella. 

Luottamusmiehenä ollut vuodesta 2018 lähtien.

Hei, 

Olen Tommi Liljeström, toimin va pääluottamusmiehenä, alueenani on Peson psykososiaaliset palvelut, Tesa Akuutti 24, ensihoito ja päivystysosasto (POS). 

Tehyläistä edunvalvontaa olen tehnyt jo useamman vuoden. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, erikoistunut psykiatriaan. Olen huomannut näiden vuosien kuluessa kuinka paljon hyötyä on ollut työstäni psykiatrian puolella, etenkin tiukoissa neuvottelutilanteissa.

Ole Yhteyksissä 044 440 6085.

Tommi

Olen Krista, ja työskentelen asiantuntijasairaanhoitajana Akuutti 24 kotisairaalassa. Luottamusmiestehtävissä akuuttialueella toimin nyt toista vuotta. Perheeseeni kuuluu kaksi teini-ikäistä lasta, kaksi koiraa ja 6 kissaa. Toiselta ammatiltani olen klinikkaeläinhoitaja. Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä sairaanhoitajan rajatun lääkkeenmääräämisen opintojen sekä perheen ja ystävien parissa. Toimin myös eläinten edunvalvojana vapaaehtoisena eläinsuojeluneuvojana Asikkalassa. 

Edunvalvonta-asioissa minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. 

Moi! Olen Mia-Liisa Vainio, toimin vammaispalveluissa alueluottamusmiehenä. Varsinaisen työni teen Salinmäen Palvelukodissa ohjaajana työskennellen autististen henkilöiden kanssa. Vapaalla vietän mieluusti aikaa luonnossa liikkuen. Tapaamisiin.

 

Moi! Olen Suomisen Minna Hollolan Hämeenkoskelta. Olen toista vuotta lapsi- ja perhepalveluiden alueluottamusmies ? Koulutukseltani olen kätilö ja työskentelen sairaanhoitajana keskussairaalassa Vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla, eli Vatella. Perheeseeni kuulu mies ja kolme tytärtä. Toimimme mieheni kanssa perhehoitajina kahdelle pitkäaikaselle sijoitetulle lapselle. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa touhuillen, neuloen sekä kirjoja lukien. Olen mukana vpk-toiminnassa vaihtelevalla aktiivisuudella perhetilanteen mukaan. Ollaan yhteydessä!

Olen Tanja Leppikari. Hallituksen toinen varapuheenjohtaja, jäsensihteeri ja kotihoidon sekä asumispalveluiden va. pääluottamusmies. Lisäksi olen Tehyn yhteistyöjärjestö STAL ry.n (suun terveydenhoidon ammattilaiset) puheenjohtaja.

Varsinainen työpisteeni on Hollolan kotihoidossa lähihoitajana.

Vapaa-ajalla harrastan yhdistystoimintaa, dekkareita ja kulttuuria.

Mistä löydät luottamusmiesten toimistot

Sovi tapaamiset ennakkoon luottamusmiehen kanssa. Ollaan yhteyksissä!

 

Tehyn työtilat:

1) PHKS 2 krs:n henkilöstönedustajien ja ATK-luokkien käytävällä

PLM Kati Keränen ja tarvittaessa alueluottamusmiehet

2) Linjakatu  5 (Luhdan entinen toimitila Lahden Asemantaustassa)

va PLM Tanja Leppikari, Tommi Liljeström 

3) Rauhankatu 3, 18100 Heinola

PLM Sari Paappanen