Ammattiosaston toimijat 2023-2025

Ammattiosastomme hallituksen jäsenten  esittely löytyy tältä sivulta ( ei vielä kaikkien), tule tutuksi meidän kanssa !

Puheenjohtaja

Julia Vehniäinen

Varapuheenjohtajat                 
    

1. Tanja Leppikari

Sihteeri
Varasihteeri

Miia Auvinen 
Marita Mursula

Taloudenhoitaja

Anne Reiman

Jäsensihteeri

Tanja Leppikari

Tiedottajat

Tommi Liljeström
 

Hallitus 2023 - 2025

Varsinaiset jäsenet           

Varajäsenet

Auvinen Miia

Härkönen Marika

Kinnunen Heini

Kelahaara Hanna

Kohvakka Anne

Leppikari Tanja

Liljeström Tommi

Schelehoff-Rinne
Jarna

Siikala Anu

Suhonen Mikko

Vesaaja-Salonen
Anne

Jokinen Sanna

Hartikainen Mervi

Hellemäki Mia

 

Toppari Satu

Lamberg Katja

Mursula Marita

Rantanen Sari

Reiman Anne

Selonen Teija

Siikaoja Tarja

Tiainen Jaana

 

Varajäsenet eivät ole varsinaisten jäsenten henkilökohtaisia varajäseniä.

  YTT-edustajat: Julia Vehniäinen ja Kati Keränen sekä varalla Tanja Leppikari ja Tommi Liljeström

   

  Neuvottelijat: Julia Vehniäinen,Mikko Suhonen  ja Tommi Liljeström

  Varalla: Pirjo Tuomi, Tanja Leppikari 


  Lisäksi hallitus voi nimetä neuvottelijoita osaamisalueen mukaan

   

  Vaalilautakunnat

  • Luottamusmiesvaalilautakunta: Miia Auvinen,, Sari Rantanen, Satu Toppari ja Tanja Leppikari
  • Hallitusvaalilautakunta: Miia Auvinen (PJ), Tanja Leppikari (siht), ja Heini Kinnunen
  • Työsuojeluvaalitoimikunta: , , varalla Tanja Leppikar

  Hallituksen jäsenet esittäytyvät:

  Moi!

  Olen Julia Vehniäinen ja olen ensimmäistä kokonaista toimintakautta mukana ammattiosaston hallituksessa, varsinaisena jäsenenä. Minut myös valittiin syyskokouksessa -23 puheenjohtajaksi.

  Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2011 Lahden ammattikorkeakoulusta. Koko tähänastisen työurani olen tehnyt vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastoilla, ensivuodet Lastenklinikalla, Helsingissä ja vuodesta 2015 PHKS:ssä.

  Asun Hollolassa ja perheeseeni kuuluu puoliso, 6- ja 10- vuotiaat lapset sekä koira. Talvisin yritän päästä vapaapäivinä hiihtoladuille. Lähden myös mielelläni kuuntelemaan livemusiikkia tai katsomaan jääkiekkoa. Muuten vapaa-aika kuluu pitkälti arkisissa touhuissa. 

  Moi, Olen Teija Selonen ja kotoisin sekä asun Vierumäellä. Kehitysvamma alalla työskennellyt pitkään, vakituinen pesti Hakamaalla Nastolassa ja nyt pian sairaanhoitajana keikkailen eri yksiköissä. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa ja rentoudun parhaiten lenkkipolulla kuulokkeet päässä sekä keikoilla tanssimassa. Rautalanka on lähinnä sydäntä musiikissa. Tässä ammattiosaston hallituksessa vara-jäsenenä uutena ja innoissaan ja mielenkiinnolla mukana.

  Hei! Olen Tarja Siikaoja. Työskentelen Päijät-Hämeen keskussairaalan valvontayksiköiden

  asiantuntijasairaanhoitajana, toimipaikkana Teho-osasto. Olen nyt uutena mukana Tehyn ammattiosasto 316:n hallituksen toiminnassa varajäsenenä. 

  Terve, olen Rantasen Sari. Työskentelen Palvelukeskus Linnunlaulussa arviointi-, ja kuntoutusyksikössä hoitajana ja muistihoitajana vastaan yksikön muistihoitamisesta. Tehyn ao316 hallituksessa toimin varajäsenenä ja olen  koulutusjaostossa. Kauteni on vasta alkamassa monet asiat ovatkin uusia, mutta peruna kerrallaan eteenpäin. Yhdessä.

   

  Terveisin Sari

  Moikka. Olen Hanna Kelahaara. Pian 30 -vuotias sairaanhoitaja Hollolasta. Aloitin tammikuussa ammattiosaston hallituksessa sekä yamk-tutkinnon työn ohessa. Työskentelen sairaanhoitajana Päivystysosastolla, jossa toimin tehyn yhdysjäsenenä sekä elvytysvastaavana

   

  Olen Anne Kohvakka. Olen hallituksen varsinainen jäsen ja kuulun yhdysjäsentoimikuntaan. 

  Työskentelen Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa Palliatiivinen ja saattohoito- osasto J12:n  ja palliatiivisen  kotisairaalan apulaisosastonhoitajana.

  Asun Lahdessa. Harrastan kulttuuria, vapaaehtoista maanpuolustusta ja kaikenmoista  ulkoilua marjastuksesta, retkeilyyn, hiihtoon ja talviuintiin. Usein mukana menossa on myös kääpiömäyräkoira Lenni. 

  Oon Anu. Alunperin Jyväskyläläinen, mutta nykyään Heinolassa asuva mustalla huumorilla varustettu nainen. Luonteeltani olen sosiaalinen ja viihdyn hyvässä seurassa, mukavien ihmisten parissa. Toisaalta kaipaan välillä myös yksinoloa. 

  Tykkään huonoista vitseistä ja kahvista. Ja suklaasta. 

  Harrastan uimista ja tykkään käydä kävelyillä metsässä. 

  Koulutukseltani oon suuhygienisti AMK ja oon töissä Heinolan hammashoitolassa. 

  Tässä hallituksessa oon mukana nyt ensimmäistä kautta. 

  Heippa!

  Olen Jarna Schelehoff-Rinne, Hollolasta, ikää 48-vuotta. Kotoisin olen Kouvolasta ja valmistunut sis/kir-sairaanhoitajaksi 1997 Kuopiosta. AMK-päivitys vuodelta 2007. Perheeseeni kuuluvat puolisoni ja 2 aikuista tytärtä. Lisäksi löytyy kaksi cockerspanielia ja kissa.

  Työskentelen 50/50 periaatteella Päijät-Soten Kotisairaalan koordinaatiossa ja kentällä sekä Akuutissa (ja 116117 päivystysavussa).

  Vapaa-ajallani tykkään kovasti matkustella ja olen intohimoinen Pelicans-fani. Harrastan laitesukellusta ja viime aikoina olen huomannut viihtyväni myös koiranäyttelyissä, kehän puolella.

  Ammattiosasto 316 hallituksessa olen varsinaisena jäsenenä ensimmäistä kautta mukana.

  Marika Härkönen, Päijät-Sote Akuutti 24 yhteispäivystys

  Hei, olen 49-v asiantuntijasairaanhoitaja Lahdesta. Työskentelen Päijät-Soten yhteispäivystyskeskuksessa, Akuutti 24:ssä. Olen kotoisin Lappeenrannasta ja sairaanhoitajaksi valmistuin 2003 Lahdessa. Rajatun lääkkeenmääräämis koulutuksen kävin 2017. Kliininen asiantuntija, hoitotyön YAMK opinnot loppusuoralla. Toimin Tehyn lääkkeenmääräämis erikoispätevyysjaoston hallituksessa nyt toista kautta. Ammattiosasto 316 hallituksessa olen ensimmäistä kautta.

  Yhdessä olemme enemmän!

  Marika 

  Hei, olen Mia Hellemäki ja ensimmäistä kertaa mukana tehyn toiminnassa, varajäsen . Ammatiltani olen lähihoitaja ja työpaikkani on vammaispalvelun varahenkilöstössä. Taustalla vuosien työskentely autisminkirjon asiakkaiden parissa. Teen myös eläinavusteista toimintaa ja omistan mm.kaksi hevosta.

  Haluan jatkuvasti olla kehittämässä ja oppia uutta.

  Hei, olen Tommi Liljeström. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, psykiatriaan aikoinaan erikoistunut, minkä takia useampi vuosi niin Suomessa kuin Norjassakin on mennyt lukittujen  ovien takana. 

  Nyt viime vuosina sen verran kuntouduttu, että olen päässyt siirtymään "avohoidon puolelle" ja edunvalvonta viennyt mennessään. Tällä hetkellä toimin va pääluottamusmiehenä. 

  Ammattiosaston hallituksessa toimin tiedottajan roolissa toista kautta.

  Harrastuksiini kuuluvat mm:ssa grillaus, leffat, tietokoneet ja sen sellaiset tekniset härpäkkeet.

  Terkuin Tommi

  Olen Marita Mursula,  PHKS leikkausosastolla työskentelevä anestesiasairaanhoitaja. Ammattiosaston hallitustyö on minulle tuttua aikaisemmiltakin työvuosilta. Nykyisessä hallituksessa toimin varajäsenenä.

  Vapaa-aikani kuluu käsitöitä tehden ja mummoillessa kolmen pienen lapsenlapsen kanssa. 

  Olen Anne Vesaaja-Salonen. Työskentelen sairaanhoitajana Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa muistisairaiden ja vaikeasti käytösoireisten osastolla.

  Minulla on kolme aikuista lasta, joista kaksi on jo työelämässä ja kuopus vasta aloittanut opiskelut. Olen koko työelämän ajan tehnyt kolmivuorotyötä ja harrastanut ohjattua kuntoliikuntaa sen ehdoilla. Muutenkin tykkään liikkua ja ulkoilla. Ammattiosastotoiminnassa olin ao313:ssa useita vuosia, nyt uutena hallituksen jäsenenä ao316:ssa.

  Hei,

  olen Anne Reiman, hygieniahoitaja ja asiantuntijasairaanhoitaja infektiopoliklinikalta.

  Olen toiminut pitkään ammattiosaston hallituksessa ja nyt neljättä kautta taloudenhoitajana. Kuulun myös virkistysryhmään, joka järjestää ”kaikkea kivaa” jäsenille.

  Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa erilaisen liikunnan, mökkeilyn, kulttuurin ja matkustelun merkeissä.

  Hei! 

  Olen Katja Lamberg. Tällä hetkellä työskentelen kotiin vietävien palveluiden sekä geriatrisen osaamiskeskuksen työsuojeluvaltuutettuna, kotipaikkani on asiantuntijasairaanhoitajana lastenneurologian poliklinikalla. Olen ammattiosaston hallituksen varajäsen. Vapaa-ajalla tykkään tehdä erilaisia käsitöitä, liikkua luonnossa ja laulaa Orimattilalaisessa Perinkonut-kuorossa. 

  T. Katja

   

  Hei,

  Olen Heini Kinnunen ja työskentelen palveluesihenkilönä asumispalveluyksikössä. Työssä minulle on tärkeää asukaslähtöisyys ja työntekijöiden työhyvinvointi. Olen mukana hallituksessa nyt jo toisella toimikaudella. Pysähdyn mielelläni juttelemaan päivän polttavista aiheista työelämässä - jospa siis näet minut jossakin, tule ihmeessä juttusille ? Nähdään!

  Mikko Suhonen työsuojeluvaltuutettu. Koulutukseltani sairaanhoitaja. Toiminnut eri tehtävissä henkilöstönedustajana. Ei poliittisia sitoumuksia. Työhyvinvointi ja työssä jaksamisen tukeminen lähellä sydäntä.  

  Henkilöstönedustajana olen huomannut ettei työntekijöitä tulisi nähdä resursseina vaan ihmisinä, huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet. Harmaita hiuksia aiheuttaa epätasarvo ja nykyinen työtahti.

   

  Olen Tanja Leppikari. Hallituksen toinen varapuheenjohtaja, jäsensihteeri ja kotihoidon sekä asumispalveluiden va. pääluottamusmies. Lisäksi olen Tehyn yhteistyöjärjestö STAL ry.n (suun terveydenhoidon ammattilaiset) puheenjohtaja.

  Varsinainen työpisteeni on Hollolan kotihoidossa lähihoitajana.

  Vapaa-ajalla harrastan yhdistystoimintaa, dekkareita ja kulttuuria.

  Hei olen Mervi Hartikainen . Olen ohjaajana vammaispalveluissa Timpurintien palvelutalossa. Toimin myös työntekijä lähettelijäänä somessa mikä on todella mukavaa tässä työn lomassa. Ensimmäistä kertaa Tehy 316 hallituksessa varajäsenenä.  Hallitukseen tulin innolla mukaan ja toimin myös tehyn yhdyshenkilönä Timpurintiellä.  

  Olen Auvisen Miia, 47v. ja asun Vierumäellä. Sairaanhoitajaksi olen valmistunut -96. Työskentelen Kärpäsen palvelutalossa palveluesimiehenä. Tehyn toiminnassa olen ollut mukana jo 90-luvun lopulta asti. Matkan varrella olen ehtinyt ollut erilaisissa tehtävissä mm. luottamusmiehenä ja ao:n puheenjohtajana. Nykyisessä hallituksessa toimin sihteerinä.

  Moi. Oon Satu Lahdesta. Työskentelen yleisenä hyppyheikkinä, eli sairaanhoitajana keskussairaalan varahenkilöstössä, aikuispoliklinikoilla. 

  Olen mukana Tehyn ao316 hallitustoiminnassa varajäsenenä. Toimin yhdysjäsen- ja opiskelijatoimikunnassa sekä Tehyn tutortoiminnassa, jossa pääsen tapaamaan tulevia alan ammattilaisia. 

  Vapaa-aikanani vietän aikaa perheen kanssa tai rapsutan puutarhaa :)

  Moikka!

  Olen Sanna Jokinen. Olen 37-vuotias ja asustan perheeni kanssa Hollolassa. Perheeseeni kuuluu miehen ja kahden lapsen lisäksi kaksi koiraa. Olen sairaanhoitaja ja viittä vaille valmis sairaanhoitaja yamk. Työskentelen erikoissairaanhoidon päivystyksessä (tuttavallisemmin Akuutti24) apulaisosastonhoitajana, jossa työnkuvaani kuuluu myös opetushoitajan vastuualue.

  Vapaa-ajallani harrastan reseptien tuunausta eli leivon ja laitan paljon ruokaa. Tykkään myös lukea sekä matkustella paljon. 

  Ammattiosasto 316 hallitukseen tulin viime kaudella kesken kautta varsinaiseksi jäseneksi ja nyt puuhastelen varajäsenenä tällä kaudella.

  Hei, olen Jaana Lahdesta. Olen töissä Lahden sote-keskuksen (ent. kaupunginsairaala) kuvantamispisteessä. Tehyn toiminnassa olen ollut mukana jo 90-l lähtien. Nykyisessä ao 316:n hallituksessa olen varajäsenenä ja virkistystoimikunnassa.

  Vapaa-ajallani hoitelen koiraa, käyn ohjatussa kuntosaliryhmässä sekä vesijumpassa ja teen omakotitalon arkisia askareita. Perhoset ja tiaiset ovat lähellä sydäntäni ?.